Japansk spa göteborg massage

Japansk spa göteborg massage Den 1 januari öppnar Yasuragi åter igen dörrarna till det japanska badet efter en lång renovering. Samtidigt presenteras den nya restaurangen Saishoku. Ett unikt spa. Med många Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning. Massage, kurbad eller ansiktsbehandling? En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. också våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers i Göteborg city! Det är inte lätt att hitta billiga dagspa i Stockholm och Göteborg men Fattiglappen vill lyfta fram Ett litet japaninspirerat spa med japansk pool, jaccuzi på takterassen samt torr -och ångbastu. Massage, ansiktsbehandling, spabehandlingar.

Yasuragi Day Spa: En japansk pärla i Sverige - se omdömen, 42 bilder Behandlingar som tex massage eller fisk-spa kostar extra. . Göteborg, Sverige. 1. Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. Här kan Vi har behandlingar för både kropp och sinne, allt från massage till färg- och. Ett unikt spa. Med många Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning.

Massage, kurbad eller ansiktsbehandling?

Det är inte lätt att hitta billiga dagspa i Stockholm och Göteborg men Fattiglappen vill lyfta fram Ett litet japaninspirerat spa med japansk pool, jaccuzi på takterassen samt torr -och ångbastu.

Massage, ansiktsbehandling, spabehandlingar. Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. Här kan Vi har behandlingar för både kropp och sinne, allt från massage till färg- och. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. också våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers i Göteborg city!

En japansk pärla i Sverige - Omdömen - Yasuragi Day Spa - TripAdvisor

paket-spaweekend. Välkommen till Blue Spa!

- Lidingös egna Spa. issue2008.com_. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat. Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med spabad, spabehandlingar och aktiviteter som yoga, do in och meditation.

Läs mer och boka issue2008.com: göteborg.

En japansk pärla i Sverige - Yasuragi Day Spa

Japansk spa göteborg massage Jag hade högre förväntningar på Yasuragi än vad de levererade tyvärr.

Malmö konsthall Malmö Konsthall har ett av Europas största rum för nutidskonst med en underbar rymd och ett fantastiskt ljus. Kreativ konferens i skön miljö utanför Göteborg. Wwoofa - Gratis semester. Varför inte prova Yoga, QiGong eller Pilates?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail